Raymond en Kristel

Over Madame Potiron

Raymond en Kristel
Raymond en Kristel

Plannen maken naar die ideale vakantiebestemming. Valiezen inpakken en hopen dat je niets vergeet. Reizen. Andere geuren en geluiden. Weer inpakken en weer thuiskomen. Hoe graag we ook op vakantie vertrekken, des te liever komen we weer thuis. In Kasterlee. In ons prachtige, knappe, groene, vrolijke dorpje midden in de Kempen. Hier valt zóveel te beleven en te zien, te ruiken en te horen dat we zelf nog altijd nieuwe plekken ontdekken. En die kans, om Kasterlee te ontdekken, willen we jullie ook geven.

Mijn naam is Kristel en ik heet jullie heel erg welkom in mijn huis.

Vele jaren geleden verbouwden we deze drie rijtjeshuizen tot een knappe gezinswoning. Met veel liefde heb ik, samen met vele helpende handen, opnieuw een kleine renovatie gedaan met dit knusse vakantiehuis als resultaat. Het is de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en genieters.

Kom af! ’t Is hier echt schoon, je zal het zien.

Ohja, in Kasterlee zijn wij gek op pompoenen. En ik ben gek op Frankrijk. Dat maakt van mij Mevrouw Pompoen of avec un petit twist: Madame Potiron.

Vele groetjes
Kristel en de hele familie


Madame Potiron –
gezellig logeren in
hartje Kasterlee
sinds 2023! 

Het vakantiehuis is gelegen in het centrum van Kasterlee. Op wandelafstand vind je bakkers, een slager, een supermarkt en enkele hele leuke boetieks.

Nabijgelegen vind je het Provinciaal Groendomein Hoge Mouw met de tot de verbeelding sprekende Slapende Reus.